Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní špuntová BT sluchátka - PureGear Pureboom

6. 10. 2017

Moje stručné hodnocení:

Pokud fandíte špuntovým sluchátkům a k tomu bezdrátovým, tak PureGear Pureboom jsou rozhodně zajímavá volba. Cena je trochu vyšší, ale myslím, že se i tak vyplatí.

Obsah balení je celkem bohatý. Různé velikosti usních nástavců a háčků. Navíc pěkné zapínací pouzdro na přenášení, kam se vejde i nabíjecí USB kabel.

Sluchátka jsou velmi lehká a dobře mi sedí v uších. Oceňuji, že jsou voděodolná, takže můžu konečně poslouchat hudbu i v dešti. Jsou vyrobena z kovu a na zadní straně mají magnety pro spojení sluchátek kolem krku, když je zrovna nepoužíváte. Dle mého by tedy mohli být ty magnety silnější. 

Zvuk mají opravdu pěkný. Pěkné hluboké basy, ale i pěkné výšky a středy. Zvuk mi přijde takový vyrovnaný až analytický. 

Baterie vydrží opravdu dlouho - asi těch slibovaných 8 hodin.

Mají třítlačítkový super hmatný a lehoučký ovladač umístěný na kabelu u pravého sluchátka. Jediné co mi na sluchátkách vadí je trochu zvláštní ovládání které neumožňuje na iPhonu posouvat se přímo ve skladbě. Ale je to drobnost. 

Ještě mají jednu zvláštnost, nemají žádný vypínač. Sluchátka se vypnou při spojení sluchátek magnety. Po rozpojení magnetů se sami opět zapnou a připojí k telefonu. Při přenášení to může být občas otravné, když se v kapse magnety rozpojí a sluchátka se připojí k telefonu. Řešení jsou asi dvě. Přenášet sluchátka vždy v přiloženém pouzdře, nebo druhá možnost, kterou preferuji já, vypnout si u telefonu bluetooth, aby se nemohli připojit. Oni se sami po nějaké době nečinnosti opět vypnou aby se nevybíjely. 

Hold všechno má svoje plusy a mínusy a je na každém, zda si zvykne. Já jsem si zvykl a jsem spokojen.

 

Klady:
+ zvuk
+ kovové provedení
+ odolné proti potu a dešti (IPX4)
+ lehké a skladné
+ výdrž baterie

Zápory:
- nemají vypínač
- na IOS nelze posouvat ve skladbě

 

Oficiální popis zde:

Heureka.cz - Puregear Pureboom

EasyStore.cz

 

Recenze zde:

Superapple magazín (PDF)

Digit #151

AVmania.cz

Jablíčkář.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář