Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lamax Beat Pax X-1 - Stvořena pro spaní

 

lamax-beat-pax-x1.jpg

 

 

Lamax Beat Pax X-1 - Stvořena pro spaní

 

Doplnění 10. 11. 2017:
Během několika dní se kupodivu sluchátka trochu rozehrála. Rozhodně se velice zlepšilo podání nízkých - hlubokých basů. Což mně velmi potěšilo.

 

Minirecenze:

Špuntová miniaturní bluetooth sluchátka. 
Dostanete je v úhledné čtvercové krabičce, ve které naleznete sluchátka, nabíjecí USB kabel, dva páry špuntů na výměnu a papírový manuál.
Samotná sluchátka jsou opravdu maličká a velice skladná. Oba špunty propojuje placatý gumový kablík s třítlačítkovým dálkovým ovládáním. Tlačítka jsou pěkné hmatná a dobře se mačkají. 
Sluchátka jsou navržena opravdu minimalisticky a díky plochému designu v uších nejsou skoro vidět. Rozhodně netrčí z uší. Takže není problém si nasadit kulicha přes uši. Ale mě se nejvíce osvědčili při poslechu hudby v posteli před spánkem. Můžete s nimi vklidu usnout a klidně ležet i na boku aniž by Vás sluchátka tlačily a omezovali. 
Zvukově neurazí, ale ani nenatchnout. Né že by hrály špatně, ale basy nejsou tolik důrazné a výšek by také mohlo být více. Hudební projev mi přijde takový trochu sevřený, komorní, bez dynamiky a prostoru.
K používání venku mám ale jednu velkou a zásadní výhradu. Přenos hudby se přerušuje a zvuk vypadává. Telefon (iPhone 6S Plus) mám uložen v taštičce u pasu na levém boku. Bluetooth sluchátka používám již dlouho a různá (LG HBS-750/800, PureGear PureBoom, Genius 930 BT a AKG Y50BT) a s takovýmto vypadáváním BT signálu jsem se zatím nesetkal. Asi je to daň za miniaturizaci. 
Výdrž baterie jsem zatím moc nezkoumal, ale vzhledem k velikosti je těch 4 - 5 hodin OK.
Využití tedy u mně našli tyto špuntíky doma u Macbooku a hlavně při poslechu hudby v posteli před spaním. Na spaní se hodí asi nejvíce. 
Cena 750 - 1000 Kč mi ovšem připadá přemrštěná. 


Klady:
+ malé a lehké
+ plochý gumový spojovací kablík
+ 3-tlačítkové ovládání
+ ideální na spaní
+ hluboké basy - doplněno po pár dnech používání


Zápory:
- vypadává BT spojení
- nevýrazný zvuk (pro mně)
- zelená kontrolka nabíjení na ovladači svítí až příliž moc

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář